Nukkumisergonomian koulutus

Nukkumisergonomian asiantuntija -koulutus

Koulutettu nukkumisergonomian ammattilainen -tutkinto ja sen suorittaneiden henkilöiden infosivusto nukkumisergonomia.fi on yksi Tempurin tapa palvella heitä, jotka kärsivät esimerkiksi seuraavista terveydellisistä haasteista nukkumisergonomia- tai unenhuoltolähtöisesti: niskakipu, selkäkipu, selän tai niskan jäykkyys, päänsärky, nivelongelmat, nukahtamisongelmat tai muut uniongelmat, kuorsaaminen, öiset hengityskatkokset, vireystilaongelmat, päiväaikainen väsymys ja keskittymisongelmat.

Nukkumisergonomia.fi -sivuston asiantuntijarekisteri palvelee myös terveydenhuollon ammattilaisia, jotka haluavat ohjata oman asiakkaansa osaavalle asiantuntijalle. Nimikkeen ylläpito rekisterissä edellyttää nukkumisergonomian asiantuntijan osallistumista täydennyskoulutukseen.

Nukkumisergonomian asiantuntija -koulutus tarjoaa sen läpikäynneille valmiudet arvioida asiakkaan nukkumisergonomian nykytilaa ja sen vaikutuksia hänen toimintakykyynsä. Oppija osaa koulutuksen jälkeen valita asiakkaalle hänen nukkumisergonomiaansa ja toimintakykyä ylläpitävät sekä edistävät vuode-, patja-, tyyny-, peitto- ja muut tuoteratkaisut. Hän osaa opastaa asiakasta keskeisissä unenhuollon kysymyksissä.

Yhteydenotot: Kurssin kouluttaja arto.melanko@tempur.fi

Aikataulu
08:30Aamukahvi
09:00Sessio I
09:45Tauko
10:00Sessio II
11:00Lounas
12:00Sessio III
12:45Tauko
13:00Sessio IV
13:30Iltapäiväkahvit
14:00Sessio V
Sisältö
Kouluttajat